Sebezdokonalování – proč se musíš nejprve přijmout, abys mohla dále růst?

Ráda pomáháš jiným, snažíš se jim porozumět, a když mají o sobě pochybnosti, okamžitě máš pro ně připravená povzbudivá slova. Jsi však tak laskavá a ohleduplná i k sobě samé? Když se podíváme do svého nitra, často najdeme zejména negativní emoce. Neseme v sobě různé strachy, ostudu za chyby v minulosti, zklamání z věcí, které jsme nedokázali a k tomu všemu i pořádnou dávku sebekritiky.

Abychom svá těla milovali

Už jsi někdy na svou osobu slyšela komentář ohledně toho, jak vypadáš? Měla bys víc jíst, podívej se, jak jsi hubená! Tuším, že jsi přibrala na té dovolené. Tak krátkou sukni si k tvým nohám přece obléct nemůžeš!

Vely Teen Vanesa: Moje přítelkyně se mnohokrát trápily nad svým vzhledem. Víš, co jsem jim poradila?

Jmenuji se Vanesa, ale mé kámošky mi neřeknou jinak než Vaness. Je mi patnáct a za necelý rok začnu chodit na střední školu. Bude to pro mě pořádná změna, protože budu každý den sama do školy cestovat autobusem. Strach ovšem vůbec nemám, těším se totiž na všechny nové super kamarádky, které poznám. Malé obavy však přece mám, ale netýkají se vůbec školy, ani nových holek.

Vely Pregnant Dominika: Polykání vitamínů pro těhotné bylo pro mě nepříjemností. Mám řešení, které budeš chtít zažít i ty.

Ráda bych se vám představila a podělila se s vámi o mé zážitky z toho nejkrásnějšího, ale zároveň nelehkého období života ženy – těhotenství. Jmenuji se Dominika, je mi 23 let a dokud jsem se nedozvěděla tu nejradostnější zprávu v mém životě, byla jsem studentka dvou vysokých škol.

Vely Twenty Evka: Prozradím ti, jak zvládám tři práce a nezastaví mě ani nepříjemné omezení.

Ahojte baby, ráda bych se i s vámi podělila o svůj příběh ;). Mám 36, skvělou práci…no dobře, tak tři, :D, ale všechny mě baví. Na první pohled se to všechno zdá být ideální, že? Ale baby!

Vely Mature Ivka: Podělím se s tebou o tajemství nádherného života i po padesátce.

Mé jméno je Ivka, před pár lety jsem překročila práh padesátky a už od dětství jsem toužila pomáhat lidem. Proto jsem vystudovala medicínu a stala se lékařkou. Při mém hektickém pracovním tempu, které vyžaduje stoprocentní soustředěnost, se mi mnohokrát stalo, že mé potřeby šly stranou.

Poznej Vely 2: Odhal s námi tajemství pevného zdraví a oslnivé krásy.

Krása je, když tvé tělo zvládne zdolat všechny stanovené cíle. Krása je, když se cítíš přitažlivě a neporazitelně. Ale v hlavním slova smyslu je pro nás krásou zdravé tělo a vnitřní síla ženy.

Poznej Vely: Proč jsme se při tvorbě našich gumových vitamínů inspirovali tebou?

S radostí ti představujeme výživové doplňky, které byly navrženy pro všechny cílevědomé, inteligentní a vášnivé ženy, jako jsi ty. Vitamíny Vely byly stvořeny speciálně proto, abys mohla být krásná, zdravá a neporazitelná – v jakékoli životní etapě.